- This topic has 3 odgovori, 3 glasovi, and was last updated 1 year, 3 months nazaj by .
Pregleduje 3 odgovor na temo
Pregleduje 3 odgovor na temo
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Domov › Forumi › Revit › Arhitektura in Splošna Vprašanja › Učenje v Revitu
Lep pozdrav
Zanima kakšni so kaj vaši predlogi glede učenja v Revitu? Predlagate učenje preko posnetkov na spletu (Youtube, Lynda,…), izobraževanje (CGS, kje drugje?), forum (BIM.si :P) ali imate kakšen drug predlog. Sam se sedaj že nekaj časa poizkušam preko youtube in drugih spletnih “navodil”, zato me zanima ali ima kdo še kakšen boljši preizkušen predlog? Kakšne so bile/so vaše izkušnje pri učenju?
Hvala! 🙂
Zdravo,
osebno sem osnove pridobil preko podjetja, ki nam je prodalo program. Seveda so bile te osnove veliko premalo za delo na konkretnem projektu, zato sem se večino uporabnih stvari naučil preko interneta in literature. Osebno mislim, da je najbolje, da se Revit učite na konkretnem projektu, saj se le tako soočite z realnimi problemi, ki so ponavadi veliko težji od tistih, ki se ponavadi prikažejo na šolanjih. Pomembno je, da pozabite na programe, ki ste jih uporabljali prej in čim prej preklopite na Revit.
Lp
Živjo.
Pri nas izključno preko YouTub-a, predvsem pa knjig, ker takrat na lyndi še ni bilo veliko materiala na to temo. Vmes (v letu 2011) so bili sodelavci tudi pri našem takratem distributerju Revita na nadaljevalnem tečaju vendar se je izkazalo za stran vržen čas in denar. Vmes se je morda že kaj spremenilo. Predlagam predvsem forume, youtube in lyndo. Predvsem pa je potrebno imeti v biroju nekoga, ki vleče naprej, rešuje probleme ter nudi pomoč ostalim.
Preverite lahko tudi tole: Revit BIM Expert Izobraževanje